آیین آغاز دویستمین سال تاسیس حوزه تهران جدید

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، آیین آغاز دویستمین سال تاسیس حوزه تهران جدید همراه با سومین اجلاسیه سراسری اساتید مدارس علمیه استان تهران در روز پنجشنبه مورخ ۱۴ اردیبهشت ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

در این مراسم که از ساعت ۸:۳۰ آغاز و تا ساعت ۱۲:۰۰ روز پنجشنبه ادامه خواهد داشت، حضرت آیت‌الله استادی تهرانی دبیر مکرم شورای عالی حوزه‌های علمیه کشور با موضوع “دیرینه و پیشینه حوزه علمیه و علمای تهران”  به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

همچنین آیت الله رشاد رییس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و رییس شورای حوزه‌های علمیه استان تهران با موضوع “احیاء هویت تاریخی حوزه علمیه تهران” به سخنرانی می‌پردازند.

حجت الاسلام و المسلمین سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز با موضوع “نقش و رسالت حوزه علمیه تهران در انقلاب و نظام اسلامی” سخنرانی خواهند کرد.

از جمله دیگر برنامه‌های این آیین، افتتاح رسمی بسیج اساتید حوزه علمیه تهران با مسولیت حضرت آیت‌الله صدیقی و اهداء جوایز اساتید پژوهشگر برتر جشنواره علامه شعرانی(ره) است.

آیین آغاز دویستمین سال تاسیس حوزه تهران جدید همراه با سومین اجلاسیه سراسری اساتید مدارس علمیه استان تهران، روز پنجشنبه مورخ ۱۴ اردیبهشت سال جاری از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۲:۰۰ در محل دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) به نشانی: تهران – انتهای اتوبان شهید بابایی(حکیمیه) – تالار اندیشه دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع)  برگزار خواهد شد.