آثار دونالد ترامپ در مرکز تبادل کتاب بازنمایی می‌شود

به گزارش اداره روابط عمومي پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، پنجمین نشست كتابنوش با حضور ابراهیم فیاض استادیار گروه مردم‌شناسی دانشکده علوم اجتماعی و کامران صحت از جمله سخنرانان نام‌آشنای سمینارهای موسوم به روانشناسی موفقیت، روز سه‌شنبه مورخ 14دی‌ماه جاری از ساعت 15:00 تا 17:00 به بازنمايي آثار ترجمه شده از دونالد ترامپ در ایران خواهد پرداخت.

كتابنوش عنوان مجموعه نشست‌هاي نقد، رونمايي و بازنمايي كتاب است كه با همكاري كانون انديشه جوان و مركز تبادل كتاب قرار است هر دو هفته يكبار در این مركز انجام گيرد.

کتاب‌های روانشناسی موفقیت را از آن دسته آثاری می‌توان دانست که مخاطبان ایرانی در سال‌های اخیر اقبال ویژه‌ای به آن‌ها داشته‌‌اند. چنانکه در شرایط ناخوشایند سرانه مطالعه کتاب در ایران، تمایل به مطالعه کتاب‌های روان‌شناسی در کشورمان بالاتر از بسیاری از کتاب‌های دیگر بوده است و حتی توانسته مخاطبانی را به کتابخوانی دعوت کند که گاهی در طول سال یک کتاب غیردرسی هم نمی‌خوانند. جالب است که یکی از نویسنده‌های نام‌آشنای کتب روانشناسی موفقیت، دونالد ترامپ، پیروز انتخابات اخیر ریاست جمهوری آمریکا بوده است. اکنون این سوال جای طرح دارد که مخاطبان ایرانی از سوی کدام نویسنده‌ها در حال تغذیه شدن هستند و چه افرادی تهیه خوراک فکری برای جامعه ما را بر عهده ‌دارند. آیا به اتکای آرا و نظریات افرادی مثل دونالد ترامپ می‌توان به داشتن جامعه‌ای موفق، پویا و با نشاط امیدوار بود؟ یا باید به مقبولیت و محبوبیت این آثار در میان مخاطبان ایرانی با چشم دیگری نگریست. طرح این سوال آن زمان جالب‌تر خواهد شد که بدانیم آثار ترجمه‌شده دونالد ترامپ از زمان پیروزی او در انتخابات آمریکا، در ایران حتی با استقبال بیشتری نیز روبرو شده است.

پنجمین نشست کتابنوش (نقد، رونمايي و بازنمايي كتاب) با هدف رواج فرهنگ كتابخواني در بين مخاطبان، همچنين بازخواني و برجسته‌سازي كتب مهم و تاثيرگذار، روز سه‌شنبه مورخ 14دی‌ماه جاری از ساعت 15:00 در مركز تبادل كتاب، به نشاني: چهار راه ولي عصر، خيابان برادران مظفر برگزار خواهد گردید.