کرسی ترویجی مبانی جهان شناختی الگوی اسلامی پیشرفت برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کرسی ترویجی با موضوع مبانی جهان شناختی الگوی اسلامی پیشرفت از سلسله کرسی های ترویجی گروه الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت موسسه آموزش عالی حوزوی حکمت با حضور اساتید و صاحبنظران این حوزه در قم برگزار می شود.

در این کرسی ترویجی حجت الاسلام و المسلمین قاسم ترخان به عنوان ارائه دهنده و حجج اسلام و المسلمین محمد حسن قدردان قراملکی و محمد جعفری هرندی نیز به عنوان ناقد حضور خواهند داشت.

لازم به ذکر است این کرسی صبح  سه شنبه 26 خردادماه جاری از ساعت 8 تا 10 با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به آدرس: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار خواهد شد.

مطلب قبلیجلسه پیش کرسی “واقع گرایی در علوم انسانی اسلامی” برگزار می شود
مطلب بعدیکرسی ترویجی مبانی انسان شناسی الگوی اسلامی پیشرفت برگزار شد

1. Hi there just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different web browsers and both show the same outcome.

2. Wonderful work! This is the type of info that should be shared around the net. Shame on Google for not positioning this post higher! Come on over and visit my site . Thanks =)

3. Excellent post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely useful info specially the last part 🙂 I care for such information a lot. I was looking for this certain info for a long time. Thank you and good luck.

4. I will right away take hold of your rss as I can’t to find your e-mail subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you’ve any? Please permit me realize so that I could subscribe. Thanks.