به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، همایش ملی فلسفه فرهنگ با تأکید بر دیدگاه های آیت الله خامنه ای همزمان با سالروز جهانی فلسفه چهارشنبه ۷ آذر ۱۴۰۳ به همت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با همکاری موسسات و مراکز علمی کشور در سالن همایش های پژوهشگاه در شهر قم، برگزار شد.
حجتالاسلام و المسلمین مسعود اسماعیلی دبیر علمی همایش ملی فلسفه فرهنگ در ابتدای این همایش با اشاره به ویژگی های فلسفه فرهنگ اظهار کرد: فلسفه فرهنگ به عنوان یک فرصت از سوی افراد دغدغه مند در نظر گرفته می شود و آیت الله رشاد از دهه هشتاد شمسی این بحث را دنبال کرد و پژوهشگرانی در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در خصوص بحث فلسفه فرهنگ، ممحض شدند.
وی ادامه داد: از سال ۱۴۰۱ شمسی، برگزاری همایش فلسفه فرهنگ در دستور کار پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، قرار گرفت و ۳۰ پیش نشست تاکنون برای این همایش، برگزار شده است. فراخوان دریافت مقاله برای همایش در اردیبهشت سال جاری، صادر شد و ۱۰ مقاله از پژوهشگران در همایش فلسفه فرهنگ، پذیرش گردید، همچنین ۱۰ مقاله برای این همایش به محققان سفارش داده شد.
دبیر علمی همایش ملی فلسفه فرهنگ خاطرنشان کرد: از جمله رویدادهای برنامه ریزی شده برای این همایش، برگزاری میزگردهای علمی متمرکز بر اندیشه های غربی در فلسفه فرهنگ در شهر تهران و نیز برگزاری پنج میزگرد فرهنگی در دانشگاه قم بود. رویداد آخر همایش، اختتامیه آن است که در آن به جمع بندی مقالات و ارائه گزارش های مقالات، پرداخته می شود و اختتامیه همایش فلسفه فرهنگ در اردیبهشت ماه سال آینده برگزار خواهد شد. مباحث علمی و فرهنگی این همایش در دانشگاه قم، متمرکز بود.