آیین معارفه مدير جدید گروه مطالعات انقلاب اسلامی پژوهشگاه برگزار شد

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، صبح امروز شنبه مورخ ۱۹ آبان ماه سال جاری آیین معارفه مدیر جدید گروه مطالعات انقلاب اسلامی پژوهشگاه با حضور ریاست مکرم، معاون امور پژوهشی و آموزشی، معاون اداری مالی و توسعه منابع، روسای پژوهشکده‌ ها، رییس حوزه ریاست و دیگر مدیران ارشد پژوهشگاه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار شد.

در این مراسم آیت‌الله علی اکبر رشاد طی حکمی آقای دکتر محسن ردادی، را به عنوان مدیر جدید گروه مطالعات انقلاب اسلامی پژوهشگاه معرفی کرد.

در بخشی از حکم ایشان و ازجمله وظایف مهم مدیر گروه مطالعات انقلاب اسلامی پژوهشگاه آمده است:

  1. تدبیر مجدانه برای تحقق محورهای «طرح تحول پژوهشگاه» در قلمرو گروه، به ویژه از جهت ارتقاء شاخص ­های سه گانه ­ی «دانشمندی»، «اندیشمندي» و «دغدغه ­مندی انقلابي»­ در اعضای هیات علمی و پژوهشگران ، با تاکید بر «فرایندمندی تولید معرفت»، «عمق علمی»، «نوآوری هدفمند و راهگشا»، «چندفراوردگي» ، « مخاطب محوری» و «اثرگستری حداکثری» در فرایند فعالیت‌ها و فراورده ­ها.
  2. پایش پیوسته ­ی معارک علمی ـ فکري مرتبط با اهداف و وظائف گروه و رصد و گمانه ­زنی نیازهای جاری و آتی نظام و جامعه ­ی اسلامي و مخاطب هدف گروه، و تنظیم و پیشنهاد برنامه ­ی سالانه و دوره‌ای گروه بر اساس آن و نیز مساعدت در تهیه­ ی پیش‌نویس راهبردها، رویکردها و اولویت­ های دوره ­ای و سالانه‌ی پژوهشگاه.
  3. مطالعه و تنظیم پیش‌نویس اسناد فرادستی گروه (از قبیل: ویراست جدید اهداف و رویکردهای مطالعاتی گروه، هندسه معرفتی و نظام مسائل گروه، حوزه‌های تمحض حوزه‌های تمحضی، موضوعات اولویت مند سالانه و دوره ­ی برنامه ­ای) تحت اشراف ریاست پژوهشکده، طرح و بررسی در شورای علمی گروه و ارائه­ به رییس پژوهشکده، جهت طی تشریفات سازمانی و تصویب در مراجع تصمیم گیر.
  4. هدایت یکان یکان اعضای هیات علمی و پژوهشگران گروه، در تهیه­ ی برنامه­ ی سالانه و دوره ­ای علمی آنان، با هدف فعلیّت یافتن شاخص­ های سه گانه‌­ی «دانشمندی»، «اندیشمندي» و «دغدغه­‌مندی انقلابي»­ و با تاکید بر «فرایندمندی»، «چندفراوردگي» و «اثربخشی» طرح های تحقیقی پیشنهادی، و نظارت بر حسن جریان آن پس از تصویب و ابلاغ.
  5. اتخاذ تدابیر اجرائی لازم برای پیشرفت طرح های تحقیقاتی و اعمال «مدیریّت جهادی» برای تحقّق کامل و بموقع برنامه ­ها،  و نیز كاركردسنجي منظم موظفي اعضاي هيأت علمي و پژوهشگران گروه، و پیگیری منظم و مجدانه­‌ی امور حقوقی و اداری آنان.
  6. نظارت بر حسن جریان تحقیقات، و ارزیابی اجمالي کتب و رساله ها و مقالات تألیف شده و واصله، و ارجاع به ارزیابان ذی­صلاح برای بررسی تفصیلی.
  7. برنامه­‌ریزی برای شناسایی و جذب افراد دارای‌صلاحیت و مستعد، با تاکید بر اصطیاد چهره­‌های ممتاز و برجسته­ ی علمی ـ فکری برخوردار از شاخصه­‌های سه گانه، جهت عضویت در هیأت علمی و شوراها و اجرای طرحهای تحقیقی گروه.
  8. تهیه‌ی دستور و اعلام جلسات گروه، اداره جلسات، تمشیت امور ثبت و ضبط مباحث و مصوبات،  و پیگیری تحقق تصمیمات.
  9. اهتمام بر فعالیت‌های ترویجی رسانشی مرتبط با حوزه ­ی موضوعی گروه، با هدف اثرگستري آراء معرفتي و فراورده‌هاي علمي؛ ترغیب اعضاء هیات علمی و محققان همکار به این امر، و همراهی با بخش‌های ارتباطی و اطلاع‌رسانی پژوهشگاه برای ایفای نقش موثر رسانشی.
  10. شناسایی و ارتباط‌گیری با نهادها و موسسات مخاطب و متناظر جهت برقراری تعاملات و همکاری‌های علمی پژوهشی موثر و گره‌گشا، و مساعدت مؤثر با مرکز رشد و واحد همکاریها.
  11. ایفای نقش فعال در شورای پژوهشکده، برای پیشبرد مطلوب ماموریت‌های بخشی و فرابخشی محوله به آن.
  12. ارائه‌ی گزارش منظم و نوبه‌­ای پیشرفت برنامه‌ها، فعاليت‌ها و عملکرد اعضاء.
  13. پیگیری سایر موارد ارجاعی از سوی ریاست پژوهشکده، و مراجع تصميم‌گير پژوهشگاه.

آیت‌الله رشاد در پایان افزودند: تاکید می‌کنم:

اوّلاً: گروه مطالعات انقلاب اسلامي به اقتضای حوزه‌ی معرفتي فعالیت خویش، بطور روزآمد و پرشتاب، بطرز مضاعف و تاثیرگذار، در مسائل انقلاب اسلامي ورود کند.

و ثانیاً: گروه در زمینه‌ی تهدیدات و فرصت‌های مربوط به انقلاب اسلامي، فعالیت‌های کارساز و گره‌گشا صورت دهد.

اميد مي‌برم در سايه‌ي الطاف ايزد منان و در ظل توجهات حضرت صاحب‌الزمان(عج) و با تدبير و تلاش توأم با اخلاص جناب‌عالي و ديگر همكاران و مساعدت اعضاي محترم هيأت علمي،  اين گروه بتواند نقش شايسته‌اي را در جهت تحقّق اهداف و وظايف خطير پژوهشگاه در حوزه‌ی معرفتي انقلاب اسلامي ايفا نماييد.

فرصت را مغتنم شمرده، از مساعی و فعالیت‌های جناب آقای دکتر کمیل خجسته طی دوره‌ی تصدي مدیریت گروه تشکر می‌کنم.