به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نشست تبیین و تحلیل کتاب «منظومه فکری آیتالله العظمی خامنهای» با حضور دکتر محمود صلاحی رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، دکتر حسینی وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر سید جلال دهقانی فیروزآبادی، دکتر عباس چاردلی، مهندس جعفر درونه، دکتر مجید سرسنگی، حجت الاسلام و المسلمین استاد عبدالحسین خسروپناه نویسنده اثر و قشرهای مختلف مردم برگزار شد.
استاد عبدالحسین خسروپناه طی سخنانی در این مراسم گفت: این کتاب دو جلدی به مدت دو سال نگارش شده است. این کتاب در ۴ بخش تدوین شده است، برای هر یک از بخشهای این کتاب کار کارشناسی جداگانه و دقیقی بصورت دانشنامهای صورت گرفته است.
خسروپناه گفت: مبانی اندیشههای فکری مقام معظم رهبری با محوریت توحید و سریان آن در همه ابعاد دیگر اندیشههای ایشان و رفتار و تصمیماتشان است.
نویسنده این اثر افزود: آیتالله خامنهای، ایدئولوگی استراتژیست است که جامع شخصیتهای شهید مطهری بعنوان یک ایدئولوژیست و شهید بهشتی بعنوان یک استراتژیست به حساب میآید.
استاد خسروپناه عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با بیان اینکه ما همچون ماهی در آب، قدر آب را نمیدانیم، گفت: نباید، چون در کنار کوه قرار داریم عظمت ایشان را نبینیم و نیاز به فاصله زمانی یا مکانی داشته باشیم.
نویسنده کتاب «منظومه فکری آیتالله خامنهای» ارتقای رتبه علمی کشور را فقط با حمایتهای شخص رهبری امکان پذیر دانست.
خسروپناه گفت: تصمیمات به هنگام و موثر و موفقی که مقام معظم رهبری در مراحل مختلف انقلاب اسلامی اتخاذ کردهاند به اذعان دشمنان نظام نیز بسیار هوشمندانه و مدبرانه بوده است.
وی افزود: حمایت ایشان از ارتش در زمانی که برخی از افرادی که اکنون مخالف سپاه پاسداران صحبت میکنند در ابتدای انقلاب از انحلال ارتش دفاع میکردند، اما ایشان با پوشیدن لباس ارتشی در جبهه حاضر میشدند و ارتش و سپاه را دو بال نظامی کشور میدانستند.
خسروپناه افزود: امکانات کم ما در دوران دفاع مقدس موجب شد تا نخستین توصیه ایشان پس از پذیرش مسئولیت رهبری، ساخت موشک و ارتقای ارتفاع و برد موشکها بود که اگر موشک نداشتیم هم اکنون دهها بار به ایران حمله نظامی شده بود.
وی اضافه کرد: رتبه علمی کشور در مقاطعی تا ۶۰ و ۷۰ کاهش یافته بود که براساس نظر ایشان و تدوین نقشه جامع علمی کشور و با حمایت شخصی از طرحهای تحقیقاتی همچون سلولهای بنیادی، ماهواره، موشک و فناوری نانو توانستیم رتبه ۱۶ و ۱۷ جهان را کسب کنیم.
عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در ادامه گفت: تصمیم مدبرانه و حلیمانه ایشان در فتنههای کشور به گونهای بود که تهدید را به فرصت و بصیرت افزایی تبدیل کردند و فتنه را خنثی ساختند.
نویسنده کتاب منظومه فکری آیتالله خامنهای گفت: ایشان در زمانی که عربستان نمیخواست پیکرهای جانباختگان حادثه منا را به ایران تحویل دهد با سخنانی قاطع موجب چرخش موضع عربستان و همکاری با هیئت ایرانی شد.
رییس موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه افزود: مبارزه با داعش در خارج از مرزها زمانی که بسیاری سیاستمداران کشور از همه جناحها با آن مخالف بودند تنها با پافشاری و دستور رهبری آغاز شد و دیدیم که اگر داعش به ایران راه مییافت همانند حادثه مجلس شورای اسلامی جنایت میآفرید.
استاد خسروپناه با بیان اینکه تاکید مقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی و باور داشتن ایشان به مردم سالاری اقتصادی در عمل مورد توجه قرار نگرفته است تاکید کرد: هر کجا که براساس نظر مقام معظم رهبری حرکت کردهایم به موفقیت دست یافتهایم و مشکلات اقتصادی کشور به سبب بی توجهی به سیاستهای اقتصاد مقاومتی است.
وی افزود: براساس اقتصاد مقاومتی میتوان با دیگر کشورها ارتباط اقتصادی داشت، اما نباید به آنان اعتماد کرد بلکه باید بر مبنای اتکا به توان داخلی، اقتصاد را برنامهریزی و مدیریت کنیم تا مشکلاتی همچون اشتغال و رکود اقتصادی و تورم در کشور حل شود.
نویسنده کتاب منظومه فکری آیت الله خامنهای گفت: تصمیم گیریهای به موقع و جامعیت ایشان در تصمیم گیری همچنین خدامحوری ایشان موجب اتخاذ تصمیمات صحیح و به موقع از سوی ایشان شده است.
حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه افزود: اصول راهبردی ایشان بر مبنای راهبردهای اجتهادی است که همراه با اخلاق و صداقت به موفقیت میرسد. صداقت ایشان با خدا در تهجد و همچنین صداقت ایشان با مردم از دیگر جنبههایی است که موجب یاری خداوند به ایشان میشود.
در پایان این مراسم از حجت الاسلام و المسلمین استاد عبدالحسین خسروپناه رییس موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی تقدیر به عمل آمد همچنین در این مراسم پوستر مربوط به این آیین توسط اساتید حاضر به امضا رسید.