معرفی دانشنامه امام حسین(ع) – ۱۰۷

عنوان مقاله : معرفی دانشنامه امام حسین(ع) – ۱۰۷
نویسنده : خوش نژادیان، صدیقه
منبع :

مجله آینه پژوهش » آذر و دی ۱۳۸۸ – شماره ۱۱۹ (از صفحه ۴۵ تا ۵۶)

قسمتی از متن مقاله :

دانشنامه امام حسین(ع)، محمد محمدی ری شهری،با همکاری سید محمود طباطبایی‏ نژاد و سید روح الله سید طبایی و دیگر محققان مؤسسه علمی فرهنگی دار الحدیث، ترجمه عبد الهادی مسعودی، چاپ اول ، ۱۴ ج، قم:دار الحدیث، ۱۳۸۸ ش،۶۶۱۲ صفحه.

با گذر زمان و فراوان شدن مکتوبات در حوزه ‏های گوناگون، نیاز به‏ نگارش کتاب‏ های مرجع و دقیق ، بیشتر نمایان می‏ گردد. کتاب‏های‏ مرجع اگر با دقت لازم به نگارش درآیند و پژوهشگران از وجود آنها آگاه کردند و در دسترس باشند، بخش عمده‏ ای از مکتوبات را تحت‏ تأثیر قرار می‏ دهند و به آنها جهت درست خواهند داد.

بررسی جامع و همه جانبه زندگی پیامبر(ص) و اهل‏ بیت(علیهم السلام)، از آن رو که به فهم درست گفتار،رفتار و موضع گیری آنان در شرایط گوناگونی می‏ انجامد، ضروری‏ است؛ زیرا نگاه تجزیه‏ ای و تک‏ بعدی، از آفت بدفهمی مصون‏ نیست. در نگاه جامع می‏ توان رشته پیوند حلقه‏ های به ظاهر گسسته را پیدا کرد؛چنان‏که با همین نگاه می‏ توان تعارض‏ ظاهری برخی سخنان و رفتارها را برطرف ساخت.

دانلود مقاله : معرفی دانشنامه امام حسین(ع) – ۱۰۷