آسیب شناسی و مشکل دانشنامه نویسی در ایران – ۵

عنوان مقاله : نقد و بررسی دانشنامه امام علی (ع) آسیب شناسی و مشکل دانشنامه نویسی در ایران – ۵
نویسنده : معادی خواه، عبدالمجید علیپور ، حسین
منبع :
قسمتی از متن مقاله :

آنچه در پی می آید حاصل گفتگوی دوساعته ای است که بایکی از اسلام پژوهان و نهج البلاغه شناسان نامدار جنای حجت الاسلام والمسلمین معادی خواه وزیر اسبق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و محقق و نویسنده محترم داشته ایم.

آقای معادی خواه دراین گفتگو ضمن بحثی کلی و فراگیر درباره آسیب شناسی دانشنامه نویسی ها در ایران مقایسه ای بین دو سه دانشنامه و دایره المعارف شیعی پرداخته و از جمله اشاره وار مقایسه ای بین موسوعه امام علی(ع) و دانشنامه امام علی(ع) و نقد دانشنامه کرده اند. ضمناً نکات ارزشمندی درباره نهج البلاغه و لزوم استفاده کامل تر از ان را در پژوهش های دانشنامه ای مربوط به امام علی(ع) مطرح کرده اند.

همچنین به برخی از کاستی های اینگونه، پژوهش ها و بایسته های پژوهشی نیز پرداخته اند. در ضمن خواهان تشکیل جلساتی ویژه بحث و برنامه ریزی و ساماندهی و نقد کارهای موجود شده اند…

دانلود مقاله : نقد و بررسی دانشنامه امام علی (ع) آسیب شناسی و مشکل دانشنامه نویسی در ایران – ۵