نشست علمی جامعه شناسی حکمرانی هوش مصنوعی و حکمرانی هوشمند مصنوعی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی،چهارمین نشست علمی در راستای همایش ملی «مطالعات نظری- دینی علوم زیستی و زیست فناوری» با موضوع «جامعه شناسی حکمرانی هوش مصنوعی و حکمرانی هوشمند مصنوعی» توسط هسته مطالعات دینی زیست فناوری و مهندسی ژنتیک مرکز رشد و خانه خلاق و نوآوری پژوهشگاه با همکاری مرکز تعاملات علم و فناوری ریاست جمهوری برگزار می‌شود.

این نشست علمی با ارائه دکتر سید محمود نجاتی حسینی (خراسانی)؛ پژوهشگر مطالعات علم و دین برگزار خواهد شد.

نشست علمی «جامعه شناسی حکمرانی هوش مصنوعی و حکمرانی هوشمند مصنوعی»، شنبه ۵ خرداد ماه ۱۴۰۳ ، ساعت ۰۹:۰۰ به صورت حضوری در سالن جلسات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: تهران، خیابان شهید احمد قصیر، کوچه پژوهشگاه و همچنین به صورت مجازی تحت نرم افزار اسکای‌روم برگزار می‌شود.

همچنین علاقه مندان می توانند جهت حضور آنلاین در این نشست اینجا کلیک نمایند.