چهارمین جلسه از کارگاه دانش‌افزایی هوش مصنوعی برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، چهارمین جلسه از کارگاه دانش‌افزایی “دیگرافزار؛ چارچوبی جدید برای فهم رابطه انسان- ماشین هوشمند، توسط هسته حکمرانی و هوش مصنوعی مرکز رشد و خانه خلاق و نوآوری پژوهشگاه و مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به صورت مجازی برگزار می‌شود.

• این کارگاه با تدریس دکتر ابوطالب صفدری پژوهشگر پسادکتری فلسفه دانشگاه برمن آلمان و دبیر کارگروه طراحی موقعیت‌مند برگزار خواهد شد.

چهارمین جلسه از کارگاه دانش‌افزایی “دیگرافزار؛ چارچوبی جدید برای فهم رابطه انسان- ماشین هوشمند”، سه شنبه ۷ شهریورماه سال جاری ساعت ۱۰:۳۰ به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این کارگاه می توانند اینجا کلیک کنید.

لازم به ذکر است هزینه شرکت در این دوره ۲۰۰ هزار تومان می باشد که تخفیف ۲۵ درصدی ویژه دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد اختصاص داده شده است.