کارگاه دانش افزایی آشنایی با حقوق و قرارداد های لایسنس “انتقال فناوری و دانش فنی” برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کارگاه های دانش‌افزایی با موضوع ”آشنایی با حقوق و قرارداد های لایسنس “انتقال فناوری و دانش فنی”، توسط مرکز رشد و نوآوری پژوهشگاه برگزار می‌شود.

این کارگاه با تدریس جناب آقای دکتر سعید کرمی برگزار خواهد شد.محورهای ارائه در این کارگاه دانش افزایی به شرح ذیل می باشد:
➖ تعریف قرارداد لایسنس
➖ تعریف فن آوری و شیوه‌های انتقال آن
➖ انواع قراردادهای لایسنس
➖ نحوه تشکیل و عقد قرارداد لایسنس (شرایط شکلی ،ماهوی و محدودیت های آن)
➖ آثار قرارداد لایسنس (تعهدات لیسانس دهنده ،تعهدات لیسانس گیرنده)
➖ انحلال قرارداد لایسنس (فسخ و اسباب آن ،عدم پرداخت حق امتیاز ،بی اعتباری و بطلان لایسنس ،لایسنس فرعی ،عدم بهره‌برداری خاتمه مدت لایسنس ،انفساخ، پایان مدت آن)

لایسنس اجازه صاحب پروانه اختراع و صاحب پتنت به دیگران هست که برای مدتی مشخص و در قلمروی مشخص بتوانند از آن دانش و تکنولوژی و یا اختراع استفاده کنند و لزوماً با انتقال مالکیت همراه نیست.

کارگاه دانش‌افزایی با موضوع ”آشنایی با حقوق و قرارداد های لایسنس “انتقال فناوری و دانش فنی””، شنبه ۲۱ مهرماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶ به صورت حضوری در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی تهران خیابان بهشتی خیابان احمدقصیر کوچه دوم پلاک ۲ و مجازی برگزار خواهد شد.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این کارگاه می توانند اینجا کلیک کنید.