حسینی: عواید کتاب لایک ممنوع به نفع سیل‌زده‌ها

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، جشن میلاد حضرت صاحب‌الزمان عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف و جشن امضای کتاب نهضت سواد رسانه‌ای با حضور دکتر سید بشیر حسینی نویسنده داور برنامه عصر جدید و نویسنده کتاب لایک ممنوع از آثار کانون اندیشه جوان پژوهشگاه در ترنجستان بهشت برگزار شد.

در این برنامه سیدبشیر حسینی در پاسخ به این سئوال که کتاب نهضت سواد رسانه‌ای چگونه شکل گرفت، گفت: زمانی که ما آرزو داشتیم اصطلاح سواد رسانه ای مطرح شود، نام کتاب ۱۵۰ هشتگ بود که مادرم با آن مخالفت کرد و نام کتاب را تغییر دادم. زمانی که این کتاب را می نوشتیم، هیچکداممان تلگرام نداشتیم و به همین سرعت، اتفاقات جدید افتاد.

سید بشیر حسینی درباره تقدیم کتابش به حضرت ولی عصر (عج) افزود: این شانزدهمین کتابی است که «پیشکش به رد پای بارانی که روزی خواهد آمد و بیابان دلها را بهاری خواهد کرد» شده است.

حسینی درباره کتاب لایک ممنوع از آثار کانون اندیشه جوان پژوهشگاه هم گفت: این مجموعه‌ای شش جلدی است که یکی از آنها چاپ شده و دو تا از آنها هم برای چاپ رفته است. این کتاب، داستان شایعه‌هاست و اینکه چقدر زود همه چیز را باور می کنیم. من فردا به خوزستان و لرستان می روم و هر چه عایدی کتاب‌هایم باشد را به مردم سیل زده می‌دهم. این روزها فیلمی منتشر شد که تخریب خانه‌های شهر شوشتر بود. کسانی که آشنا هستند می‌دانند که اصلاً خانه‌های چند طبقه این گونه در شوشتر نداریم و سیل هم به این شدت نبوده است. اما آن عکس‌های جانبازی که پای مصنوعی‌اش در گل ماند خیلی کمتر دیده شد. الان در شبکه‌های اجتماعی مردم، هم فعالند و هم علافند. ما باید گزینش‌گر باشیم تا چیزهای خوشگل را به اشتراک بگذاریم.

داور برنامه عصر جدید ادامه داد: متاسفانه آمار تلفات بعد از سیل از خود سیل بیشتر شده چرا که برای برخی، امیدها از بین رفته است.

وی در سوالی مبنی بر اینکه رویکرد مخاطبان به داوری خودتان در عصر جدید را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ گفت: اتفاقاً الان موج‌های منفی شروع شده تا نظر مردم را خراب کند. من خیلی فکر کرده‌ام وقتی می‌خواهم علامت قرمز و کلیدش را بزنم، به چه صورت باشد؟ ما برای شاخصه‌های داوری ۸۰۰۰ صفحه مطالعه داشتیم. تصمیم گرفتیم استراتژی‌مان جدی و سخت‌گیرانه باشد. این مسابقه باید شاخ اینستا را می‌شکاند. شاخ‌هایی که با کارهای بی‌فایده و بی قاعده مطرح می‌شدند. اما مثلاً علی قمی از کل رای‌های مردم یکی از سه رای بالا و چند میلیونی را داشت و این نشان می‌داد که بیننده به نمونه‌های ایرانی علاقه زیادی دارد.

سید بشیر حسینی درباره پسوند اسفیدواجانی که پسوند نامش است گفت: اسفیدواجان روستای آباء و اجدادی ماست و به اینکه دهاتی هستم افتخار می‌کنم. چندین سال پیش به من می‌گفتند این پسوند را از نامم حذف کنم اما قبول نکردم و گفتم خیلی هم با کلاس است!

نویسنده کتاب نهضت سواد رسانه‌ای در پایان به برخی سئوالات حضار پاسخ گفت.
در پایان مراسم، حاضران کتاب‌های نهضت سواد رسانه‌ای و لایک ممنوع را به امضای دکتر سید بشیر حسینی رساندند تا عوایدش به نفع سیل زدگان هزینه شود.