کرسی علمی ترویجی “ماجرای جدایی حوزه و دانشگاه” برگزار می‌شود

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، گروه مطالعات انقلاب اسلامی پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه، کرسی علمی ترویجی “ماجرای جدایی حوزه و دانشگاه” را روز دوشنبه مورخ ۲۰ آذرماه جاری از ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۷:۰۰ در محل ساختمان مرکزی پژوهشگاه برگزار می‌کند.

در این کرسی علمی آقای دکتر سلیمان خاکبان نویسنده کتاب “ماجرای جدایی حوزه و دانشگاه” به ارایه مطلب خواهند پرداخت.

همچنین حجت الاسلام و المسلمین علی ذوعلم و آقای دکتر مهدی مولایی، به عنوان ناقد در این کرسی علمی حضور خواهند داشت.

کرسی علمی ترویجی “ماجرای جدایی حوزه و دانشگاه” روز دوشنبه مورخ ۲۰ آذرماه جاری از ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۷:۰۰ در محل ساختمان مرکزی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر، کوچه پژوهشگاه (۲)، سالن جلسات پژوهشگاه برگزار خواهد شد.