افتتاح فروشگاه کتاب اندیشه همزمان با آغاز امامت حضرت مهدی(عج)

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، سید غلامرضا حسینی مدیرعامل سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی از افتتاح نمایشگاه و فروشگاه کتاب اندیشه در محدوده خیابان انقلاب خبر داد.

از این رو گفت و گویی با ایشان ترتیب دادیم تا از کم و کیف این موضوع باخبر شویم که در ادامه از منظرتان خواهد گذشت:

هدف از راه‌اندازی این فروشگاه چه بود؟

اصلی‌ترین هدف راه‌اندازی فروشگاه کتاب اندیشه ایجاد یک پاتوق اندیشه‌ای برای ترویج هرچه بیشتر فرهنگ و اندیشه اسلامی است، محلی برای عرضه‌ی برترین و تازه‌ترین کتاب‌ها به ویژه در حوزه‌ی علوم انسانی ـ اسلامی

چطور به این نتیجه رسیدید؟

بورس بازار کتاب در راسته‌ی خیابان انقلاب به نوعی قلب تپنده‌ی نشر کشور است،  بدیهی است حضور فعال و موثر در این جغرافیا می‌تواند به ترویج هرچه بیشتر محتوای مفید در قالب کتاب بی‌انجامد.

تاریخ و ساعت افتتاح این فروشگاه چه زمانی است؟

روز سه‌شنبه همین هفته‌ مورخ ۷ آذرماه، مقارن با سالروز آغاز امامت حضرت مهدی(عج) از ساعت ۱۰ تا اذان ظهر برنامه‌ افتتاح فروشگاه کتاب اندیشه برگزار می‌شود.

چه کسانی در این مراسم شرکت دارند؟

میزبان اهالی محترم فکر و فرهنگ، علاقمندان به کتاب و کتابخوانی، مسوولین محترم فرهنگی، اساتید حوزه و دانشگاه و مدیران مسوول نشر خواهیم بود.

برنامه این مراسم چیست؟

غرض اصلی از دعوت، حضور در یک محفل صمیمی است تا تجدید دیداری باشد میان مسوولان محترم فرهنگی، اساتید، ناشران و نویسندگان.

با پرهیز از قالب‌های معمول مراسم‌های افتتاحیه علاقمند هستیم شرکت کنندگان محترم فرصت بیشتری برای بازدید از فروشگاه و همچنین گپ و گفت‌های صمیمی در حوزه‌ی کتاب داشته باشند.

فروشگاه کتاب اندیشه واقع در خیابان انقلاب اسلامی، روبروی درب اصلی دانشگاه تهران، روز سه‌شنبه مورخ ۷ آذرماه جاری راس ساعت ۱۰ صبح افتتاح خواهد شد.