کرسی علمی ترویجی سیاست جنایی افتراقی(مطالعه موردی یقه سفیدی)

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کرسی “سیاست جنایی افتراقی(مطالعه موردی یقه سفیدی)”از سلسله کرسی‌های علمی ترویجی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامیبا حضور اساتید و صاحبنظران این حوزه در قم برگزار می‌شود.

در این کرسی علمی حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد حسنی به عنوان ارایه دهنده و حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی محمدی جورکویه و دکتر سید محمود میرخلیلی نیز به عنوان ناقد حضور خواهند داشت. دبیری علمی این کرسی نیز بر عهده حجت الاسلام و المسلمین دکتر غلامرضا پیوندی مدیر گروه فقه و حقوق اسلامی پژوهشگاه می‌باشد.

کرسی علمی “سیاست جنایی افتراقی(مطالعه موردی یقه سفیدی)”روز سه شنبه مورخ ۱۳ تیرماه جاری از ساعت ۱۱:۰۰ تا ۱۳:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به آدرس: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار خواهد شد.