کرسی علمی ترویجی مبانی ارزش شناختی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کرسی علمی ترویجی “مبانی ارزش شناختی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت”توسط حلقه الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت مرکز مطالعات بینارشته‌ای وابسته به پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با حضور صاحبنظران این حوزه در قم برگزار می‌شود.

در این کرسی علمی که با ارایه حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد جداری عالی عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار می‌شود، حجج اسلام و المسلمین دکتر مهدی علیزاده و دکتر علیرضا آل بویه نیز به عنوان ناقد حضور دارند.

کرسی علمی ترویجی “مبانی ارزش شناختی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت” روز سه‌شنبه مورخ ۲۶ اردیبهشت ماه جاری از ساعت ۱۸:۳۰ تا ۲۰:۳۰ با حضور اساتید، طلاب، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار می‌شود.