او پدر معنوی طبقات مختلف در خطه‌ی قزوین بود

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، آیت‌الله علی‌اکبر رشاد رییس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و رییس شورای حوزه‌های علمیه استان تهران، ارتحال آیت الله باریک­‌بین را تسلیت گفت.

متن کامل این پیام ایشان بدین شرح است:

بسم الله الرحمان الرحیم

إنا لله وإنا إلیه راجعون

ضایعه‌­ی ارتحال عالم انقلابی، ابوالشهید، آیت‌الله حاج شیخ هادی باریک­‌بین (قدّس سرّه)، موجب تالّم و تأسف گردید.

آن روحانی مجاهد و زاهد که از پیشکسوتان مبارزه در خطه‌­ی مجاهدخیز و شهیدپرور و کهن قزوین بود، مدت طولانی نیابت ولی فقیه در آن سامان و امامت جمعه­ی مردم مؤمن آن شهر را برعهده داشت، در این دوره ضمن ایفای نقش پدر معنوی برای طبقات مختلف، خدمات شایان و نمایانی را صورت داد، و اینک فقدانش ثُلمه بر پیکره‌ی جامعه­‌ی اسلامی و انقلابی در آن دیار است.

اینجانب این ضایعه‌ی مولمه را، از سوی خود و اعضای محترم شورا و مدیریت و اساتید و طلاب حوزه­‌های علمیه‌­ی استان تهران، به محضر مبارک حضرت بقیّه الله (ارواحنا له الفداء) و رهبر فرزانه‌­ی انقلاب اسلامی و دیگر مراجع عظام (دامت برکاتهم)، حوزه­‌های علمیه­‌ی منطقه، خانواده و دیگر وابستگان و دلبستگان آن مرحوم تسلیت عرض کرده، از بارگاه بلند باری برای او رفعت رتبت، و برای مردم انقلابی آن منطقه صبر و سلامت مسالت می­کنم.

علی‌اکبر رشـاد

رییس شورای حوزه­های علمیه استان تهران