کرسی ترویجی اعجاز تشریعی با تکیه بر نظر علامه معرفت

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کرسی ترویجی “اعجاز تشریعی با تکیه بر نظر علامه معرفت“به همت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) و مشارکت برخی دستگاه های علمی، روز  دوشنبه مورخ ۱۱ بهمن‌ماه جاری در سالن امام خمینی(ره) مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) واقع در شهر مقدس قم برگزار می‌شود.

در این کرسی علمی حجت الاسلام والمسلمین جواهری به عنوان ارایه‌دهنده و حجت الاسلام و المسلمین صالح قنادی به عنوان ناقد حضور خواهند داشت.

دبیری علمی این کرسی نیز بر عهده حجت الاسلام والمسلمین قمرزاده می‌باشد.

کرسی ترویجی “اعجاز تشریعی با تکیه بر نظر علامه معرفت“روز دوشنبه مورخ ۱۱ بهمنماه جاری از ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۷:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن امام خمینی(ره) مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) قم به نشانی: میدان معلم، ابتدای بلوار سمیه(به سمت خیابان انقلاب) برگزار خواهد شد.

حضور علاقمندان در این نشست بلامانع است.