پیام تسلیت آیت الله رشاد بمناسبت رحلت آیت الله هاشمی رفسنجانی

حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه‌ای ـ دام ظلّه الوارف.

زعیم حکیم امت و رهبر فرهیخته‌ی انقلاب اسلامی

سلام الله علیکم

خبر ارتحال مبارز نستوه، انقلابی پیش‌کسوت، یار دیرین حضرت امام خمینی (قدّه) و حامی و همراه قدیمی حضرت مستطاب عالی، آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی (طاب ثراه)، موجب تالّم و تأسف گردید. این روحانی خستگی‌ناشناس که از پیشگامان و رنج‌دیدگان راه پرخطر و پرافتخار دوران مبارزات علیه نظام ستم‌شاهی و از سیاستمداران پرذکاوت کشور در عهد حاضر بود، و همه‌ی عمر گرانبار از تجارب مبارزاتی و مدیریتی خویش را به تلاش پیوسته برای اعتلای کشور و سرفرازی ملت سپری کرد، از سرمایه‌ها و پشتوانه‌های بی‌بدیل کشور و انقلاب اسلامی به شمار می‌رفت و فقدان او در شرایط حاضر، الحق مصداق بارز ثُلمه بر پیکره‌ی نظام اسلامی قلمداد می‌شود.

اینجانب این ضایعه‌ی مولمه را، از سوی خود و اعضای محترم شورای حوزه‌های علمیه‌ی استان تهران، و مدیران، مدرسان و طلاب مدارس علمیه‌ی استان تهران، به محضر مبارک حضرت بقیّه الله (ارواحنا له الفداء) و حضرت مستطاب عالی و سایر مراجع عظام، مدیران نظام اسلامی و فرزندان سوگوار آن مرحوم، تسلیت عرض کرده، از بارگاه بلند باری برای او رفعت رتبت در جوار الهی، و برای حضرت مستطاب عالی سلامت و طول عمر توأم با توفیقات روزافزون، و برای وابستگان و دلبستگان آن مرحوم صبر و اجر مسئلت دارم.

ضمناً یادآوری می­شود: بنا به اعلام دفتر آیت الله علی­ اکبر رشـاد، ریاست محترم شورای حوزه‌های علمیه‌ی استان تهران، به تبع تعطیل دروس رهبر معظم انقلاب اسلامی و سایر مراجع عظام، مدارس علمیه استان تهران نیز روزهای دوشنبه و سه شنبه بیستم و بیست ویکم دیماه تعطیل می­باشد.