کرسی “نقد نظریه ابتناء” با ارائه آیت الله رشاد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی،‌ به همت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی و دبیرخانه هیأت حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره، کرسی نقدی از سلسله کرسی های نقد و مناظره با عنوان “نقد نظریه ابتناء”روز دوشنبه مورخ ۲۸ تیرماه سال جاری با ارائه آیت الله علی اکبر رشاد رییس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و رییس شوراهای حوزه های استان تهران از ساعت ۱۵ در محل پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی برگزار خواهد شد.

در این کرسی که با ارائه آیت الله علی اکبر رشاد همراه است، حجج اسلام و آقایان دکتر علیرضا قائمی نیا(عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی)، ‌دکتر مهدی فیض(عضو هیأت علمی جهاد دانشگاهی)، دکتر عبدالله نصری( عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی) و دکتر محمد عرب صالحی نصر آبادی( عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی) به عنوان ناقد حضور خواهند داشت.

لازم به ذکر است کرسی “نقد نظریه ابتناء” روز دوشنبه مورخ ۲۸ تیرماه از ساعت ۱۵ با حضور اساتید دانشگاهی، دانشجویان، طلاب و همچنین علاقمندان به این حوزه در محل پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی به نشانی: تهران، خیابان انقلاب، خیابان نظری، بین ابوریحان و دانشگاه،‌ شماره ۴۷ برگزار خواهد شد.

حضور کلیه علاقمندان در این کرسی بلامانع است.