مجموعه ده جلدی “پیش گامان دانش و فضیلت” (نگاره هایی درباره نخبگان دینی)

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، مجموعه “پیش گامان دانش و فضیلت”(نگاره هایی درباره نخبگان دینی) به تازگی به همت مرکز پژوهش های جوان پژوهشگاه، سامان یافته و در اختیار علاقمندان قرار گرفته است.

بنا بر این گزارش زندگی چهره هایی مانند علامه طبرسی،‌ علامه طباطبایی، علامه عسگری،‌ شهید مطهری،‌ آیت الله ملکی تبریزی،‌ شیخ بهایی، علامه شعرانی، علامه بلاغی، علامه حسن زاده آملی و آیت الله جوادی آملی، مورد بررسی قرار گرفته است.

عناوین این مجموعه به ترتیب عبارتند از:

راه بی پایان “نگاره هایی درباره علامه طبرسی” به قلم فاطمه بختیاری در چهل و نه بخش

باید مجنون بود! “نگاره هایی درباره شیخ بهایی” به قلم مریم قاسمی در هفتاد و یک بخش

چراغ مناجات “نگاره هایی درباره آیت الله ملکی تبری” به قلم مهری السادات معرک نژاد در شصت و شش بخش

شعری برای او “نگاره هایی درباره علامه بلاغی” به قلم فاطمه بختیاری در پنجاه بخش

بهترین انتخاب “نگاره هایی درباره علامه شعرانی” به قلم علی باباجانی در چهل و دو بخش

فرّ ایمان از فریمان “نگاره هایی درباره آیت الله شهید مطهری” به قلم زینب عطایی در شصت و پنج بخش

خرد پیشه ای پارسا “نگاره هایی درباره علامه طباطبایی” به قلم سعید دژفر در شصت وسه بخش

مردی همیشه جاری “نگاره هایی درباره علامه عسگری” به قلم بهزاد دانشگر در پنجاه و سه بخش

همراه با نسیم و لبخند “نگاره هایی درباره علامه حسن زاده آملی” به قلم سید ناصر هاشمی در پنجاه و شش بخش

استاد باران “نگاره هایی درباره آیت الله جوادی آملی” به قلم ساناز احمدی دوستدار در چهل و یک بخش است.

یکی از اهداف نخستین مجموعه “پیش گامان دانش و فضیلت”معرفی اجمالی بزرگان دینی دوران ما به جوانان است  تا بتوانند با شخصیت، ‌اندیشه ها و آثار این اشخاص آشنا شوند.

این مجموعه که نخستین مجموعه “پیش گامان دانش و فضیلت”است،به همت آقایان بهزاد دانشگر و سید سعید هاشمی به عنوان مدیر پروژه طرح و نیز قلم زنی خانم ها و آقایان فاطمه بختیاری، سعید دژفر، زینب عطایی، سید ناصر هاشمی،‌ ساناز احمدی دوستدار، علی باباجانی ، مریم قاسمی و مهری السادات معرک ن‍ژاد صورت گرفته است.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات تکمیلی و تهیه این مجموعه می توانند به نشانی www.poiict.orgمراجعه کنند.