برگزاری همایش بازخوانی و بررسی دیدگاه های سید قطب

به گزارش روابط عمومی فرهنگ و اندیشه اسلامی، همایش آنان که می اندیشند با موضوع “بازخوانی و بررسی دیدگاه های سید قطب” به همت کانون اندیشه جوان، موسسه اشراق و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران در روزهای یکشنبه و دوشنبه؛ ۲۶ و ۲۷ بهمن ماه از ساعت ۱۴ در کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران، تالار علامه امینی برگزار می گردد.

شایان ذکر است، روز نخست این همایش با سخنرانی آیت الله علی اکبر رشاد، آیت الله سید هادی خسروشاهی،‌ حسن رحیم پور ازغدی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر فیرحی برگزار شد و در روز دوم حجت الاسلام و المسلمین رهدار، دکتر اکبر علیخانی، دکتر موسی نجفی، دکتر علی اکبر ولایتی، دکتر یعقوب توکلی و حجت الاسلام و المسلمین دکتر پارسانیا سخنرانی خواهند کرد.
از اهداف این همایش می توان به:
۱.   معرفی سید قطب از دید انتقادی به غرب
۲.    ترسیم آینده جهان با شعار «الاسلام هو الحل»
۳.   رویکرد انتقادی به جریان سلفی( تکفیری) مدعی جهاد در جهان اسلام
۴.    بررسی آسیب ها و آفات بیداری اسلامی و پررنگ ساختن نقاط قوت و تجربه انقلاب اسلامی
اشاره کرد.