ارتقاء حجت الاسلام و المسلمین دکتر علیرضا قائمی نیا به رتبه دانشیاری

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، ‌در چهاردهمین جلسه هیأت ممیزه مشترک استان تهران که در تاریخ ۰۴/۰۵/۹۵ در محل ساختمان مرکزی پژوهشگاه برگزار شد،‌ حجت الاسلام و المسلمین دکتر علیرضا قائمی نیا عضو هیأت علمی گروه معرفت شناسی پژوهشکده حکمت و دین پژوهی پژوهشگاه به رتبه دانشیاری ارتقاء پیدا کرد.

گفتنی است حجت الاسلام و المسلمین دکتر علیرضا قائمی نیا از سال ۱۳۸۸ همکاری خود را با پژوهشگاه آغاز کرده است. از ایشان آثار متعددی منتشر شده است. برخی از کتب چاپ شده ایشان عبارتند از: قرآن و معرفت شناسی،‌ معناشناسی شناختی قرآن، استعاره های مفهومی فضاهای قرآنی، بیولوژی نص.

گفتنی است نظریه شبکه دینی نیز از نظریاتی است که دکتر قائمی نیا ارائه کرده است.

لازم به ذکر است تحقیق بیولوژی نص دکتر قائمی نیا در سال ۱۳۹۰ لوح برگزیده بیست و نهمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی و در سال ۱۳۹۴ رتبه سوم نخستین جشنواره علمی‌ پژوهشی ‌علامه طباطبایی ویژه علوم‌انسانی را به خود اختصاص داد.