کرسی ترویجی ازدواج موقت؛ تدبیری مطلق یا محدود

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، در ادامه سلسله کرسی‌های ترویجی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، حلقه تخصصی مطالعات زن و خانواده مرکز مطالعات بینارشته‌ای کرسی ترویجی با موضوع “ازدواج موقت؛ تدبیری مطلق یا محدود” را با حضور اساتید و صاحبنظران این حوزه برگزار می‌کند.

در این کرسی علمی حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی محمدی جورکویه عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، به عنوان ارایه دهنده و حجج اسلام و المسلمین دکتر فرج‌الله هدایت‌نیا و دکتر فاضل حسامی نیز به عنوان ناقد حضور خواهند داشت.

کرسی علمی ترویجی ازدواج موقت؛ تدبیری مطلق یا محدود صبح روز سه‌شنبه مورخ ۲ آبان ماه جاری از ساعت ۱۰:۰۰ تا ۱۲:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه به نشانی: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار می‌شود.