فلسفه سیاسی آیت‌الله خامنه‌ای تجدید چاپ شد

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، چاپ چهارم کتاب ” فلسفه سیاسی آیتالله خامنه‌ای” اثر حجت الاسلام و المسلمین محسن مهاجرنیا عضو هیأت علمی گروه سیاست پژوهشکده نظام‌های اسلامی پژوهشگاه منتشر شد.

فلسفه سیاسی دانشی است که با رویکرد و روش عقلانی پیرامون مطلوبیت‌های حیات سیاسی انسان‌ها بحث می‌کند و به دنبال این است که «بهترین نوع زندگی اجتماعی»، «بهترین رژیم سیاسی»، «بهترین تعامل اجتماعی»، «بهترین غایات زندگی سیاسی»را تبیین نماید و بر خلاف سایر دانش‌ها و گرایشهای دانش سیاسی از روزمرگی علم سیاست و عینی‌گرایی جامعه‌شناسی‌سیاسی و جزیی‌نگری فقه سیاسی، فاصله می‌‌گیرد و به عنوان رویکردی کلی، دایمی، فرازمانی به حیات سیاسی نظر دارد.

چاپ چهارم کتاب “فلسفه سیاسی آیتالله خامنه‌ای” از پنج فصل به شرح زیر تشکیل شده است:

فصل اول: آیین اندیشه

فصل دوم: آیین اجتماع

فصل سوم: آیین شهروندی

فصل چهارم: آیین شهریاری

فصل پنجم: آیین سعادت

چاپ چهارم کتاب “فلسفه سیاسی آیتالله خامنه‌ای” اثر حجت الاسلام والمسلمین محسن مهاجرنیا، با قیمت ۲۵،۰۰۰ تومان توسط سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامیعرضه گردیده است.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات تکمیلی و تهیه کتاب میتوانند به وبگاه سازمان انتشاراتپژوهشگاه مراجعه نمایند.