کرسی نظریه پردازی “نقد حکم پذیری وجود”

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نخستین کرسی نظریه پردازی سال ۹۴ گروه فلسفه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با همکاری هیات حمایت از کرسی های نظریه پردازی و با سخنرانی اساتید حوزه و دانشگاه، در تاریخ ۱۸ آبان ماه سال جاری از ساعت ۱۸ الی ۲۱ برگزار می شود.

در این نشست علمی که با عنوان” نقد حکم پذیری وجود” برگزار می شود حجج اسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی، حسن معلمی و دکتر علی شیروانی به عنوان داور حضور خواهند داشت. نقادی این کرسی علمی نیز بر عهده حجج اسلام و المسلمین آقایان عسکری سلیمانی و دکتر امینی نژاد است. دبیرعلمی این نشست نیز مدیر گروه فلسفه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی حجت الاسلام و المسلمین دکتر ابوالحسن غفاری خواهد بود.

لازم به ذکر است این کرسی، دوشنبه شب ۱۸ آبان ماه ۹۴ از ساعت ۱۸ تا ۲۱ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش پژوهان در تالار معرفت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به آدرس: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار خواهد شد.

حضور علاقمندان در این کرسی بلامانع است.