کرسی علمی ترویجی چگونگی تاثیر باورهای کلامی بر علوم انسانی

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، گروه کلام پژوهشکده حکمت و دین‌پژوهی از گروه‌‎های علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کرسی علمی ترویجی “چگونگی تاثیر باورهای کلامی بر علوم انسانی” را روز چهارشنبه مورخ ۲۵ اسفندماه جاری با حضور صاحبنظران این حوزه در قم برگزار می‌کند.

در این کرسی علمی حجت الاسلام والمسلمین دکتر قاسم ترخان مدیر و عضو هیات علمی گروه کلام و دین‌پژوهی پژوهشگاه، به عنوان ارایه دهنده و حجج اسلام والمسلمین دکتر علیرضا پیروزمند و دکتر حمیدرضا شاکرین به عنوان ناقد حضور خواهند داشت. دبیری علمی این نشست نیز بر عهده حجت الاسلام والمسلمین محمد کاشی‌زاده می‌باشد.

کرسی علمی “چگونگی تاثیر باورهای کلامی بر علوم انسانی” عصر روز چهارشنبه مورخ ۲۵ اسفندماه جاری از ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۷:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار خواهد شد.