کرسی علمی ترویجی معنویت معطوف به عرصه‌های زندگی در گفتمان مقام معظم رهبری

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کرسی علمی ترویجی “معنویت معطوف به عرصه‌های زندگی در گفتمان مقام معظم رهبری” توسط حلقه تخصصی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت مرکز مطالعات بینارشته‌ای وابسته به پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی روز سه‌شنبه مورخ ۲۶ بهمن ماه جاری با حضور صاحبنظران این حوزه در قم برگزار خواهد شد.

در این کرسی علمی حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد جواد رودگر عضو هیات علمی گروه عرفان پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به عنوان ارایه دهنده و حجج اسلام والمسلمین دکتر حمیدرضا مظاهری سیف و دکتر بهرام دلیر نیز به عنوان ناقد حضور خواهند داشت.

کرسی علمی”معنویت معطوف به عرصه‌های زندگی در گفتمان مقام معظم رهبری” روز سه‌شنبه مورخ ۲۶ بهمن ماه ۹۵ از ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۷:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار خواهد شد.

حضور علاقمندان در این نشست بلامانع است.