کرسی علمی ترویجی “فلسفه روش تحقیق در علوم انسانی”

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کرسی علمی ترویجی “فلسفه روش تحقیق در علوم انسانی” توسط حلقه تخصصی فلسفه علوم انسانی اسلامی مرکز مطالعات بینارشته‌ای وابسته به پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با حضور صاحبنظران این حوزه روز پنج‌شنبه مورخ ۲۱ بهمن ماه جاری در شهر مقدس قم برگزار خواهد شد.

در این کرسی علمی دکتر علیرضا پیروزمند به عنوان ارایه دهنده و حجج اسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه و دکتر رمضان علی‌تبار نیز به عنوان ناقد حضور خواهند داشت.

کرسی “فلسفه روش تحقیق در علوم انسانی” روز پنج‌شنبه مورخ ۲۱ بهمن ماه جاری از ساعت ۱۳:۰۰ تا ۱۵:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار خواهد شد.

حضور علاقمندان در این نشست بلامانع است.