کرسی ترویجی استاندارد سازی بانکداری بدون ربا

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، گروه اقتصاد پژوهشکده نظام‌های اسلامی از گروه‌های علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کرسی علمی ترویجی “استانداردسازی بانکداری بدون ربا”، را عصر پنجشنبه ۱۹ اسفندماه جاری با حضور صاحبنظران این حوزه در قم برگزار می‌کند.

در این کرسی علمی حجت الاسلام والمسلمین استاد سید عباس موسویان، عضو هیات علمی گروه اقتصاد پژوهشگاه، به عنوان ارایه دهنده و حجج اسلام والمسلمین دکتر مجید رضایی و دکتر محمدتقی نظرپور به عنوان ناقد حضور خواهند داشت. دبیری علمی این نشست نیز بر عهده حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی‌اصغر هادوی‌نیا می‌باشد.

کرسی علمی ترویجی “استانداردسازی بانکداری بدون ربا”، عصر روز پنجشنبه مورخ ۱۹ اسفندماه جاری از ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۷:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار خواهد شد.