کتاب راههای علاقمند کردن کودکان به مطالعه منتشر شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی ، کتاب “راههای علاقمند کردن کودکان به مطالعه” نوشته محمدرضا سرشار توسط انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شد.

در این کتاب، راه های علاقمند کردن کودکان به مطالعه، به قلم نویسنده نام آشنای کشور محمدرضا سرشار سامان یافته است. در مقدمه کتاب علاوه بر ضرورت مطالعه در بین اقشار مختلف جامعه آمارهای دقیقی از میزان مطالعه و تولید کتاب در برخی کشورهای جهان ارائه شده است.

کتاب دارای چهار بخش اصلی است که به راهکارهای علاقمند کردن کودکان به مطالعه ۱ـ در خانواده ۲ـ در مدرسه ۳ـ سایر نهادهای فرهنگی جامعه ۴ـ ملاحظات ویژه در کتابخانه های کودکان و نوجوانان پرداخته استنکته قابل توجه و مهم این کتاب معرفی کتاب های مناسب گروه های سنی الف تا ه می باشد.

این کتاب در ۱۵۰ صفحه و با قیمت ۷۰۰۰ تومان در دسترس عموم قرار دارد.

علاقمندان برای تهیه کتاب “راههای علاقمند کردن کودکان به مطالعه” می توانند به صفحه سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی مراجعه کنند.