کارگاه آموزشی یک روزه منشور فرهنگی انقلاب اسلامی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کارگاه یک روزه آموزشی منشور فرهنگی انقلاب اسلامی با ارائه حجت الاسلام و المسلمین علی ذوعلم رییس پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامیبا همکاری مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا و مسجد مقدس جمکران در قم برگزار می شود.

در این کارگاه یک روزه آموزشی که با محوریت کتاب ارزشمند منشور فرهنگی انقلاب اسلامی نوشته حجت الاسلام و المسلمین علی ذوعلم و با هدف تبیین و انتقال محتوای «منشور فرهنگی انقلاب اسلامی» و مفاهیم اساسی آن به مخاطبان اصلی و همچنین تربیت مدرس در موضوع «منشور فرهنگی انقلاب اسلامی» به منظور اشاعه محتوای آن در دستگاه ‌های فرهنگی توسط مدرسین شاغل در هر دستگاه برگزار می شود، مدیران و کارشناسان ارشد و میانی دستگاه‌ های فرهنگی کشور حضور خواهند داشت.

گفتنی است تبیین کلیّات منشور مشتمل بر تعاریف، اهداف، اصول، مخاطبان، مبانی، معیارها، راهبردهای کلان و استلزامات اجرایی، همچنین تبیین مفاهیم اساسی و کلیدی منشور مشتمل بر اهداف، مقاصد و ارزش‌ها، راهبردها، اصول و سیاست‌ها، عرصه‌ها و مقولات آسیب‌ها و چالش‌ها و همچنین تبیین کامل متن منشور و همه اجزای آن مورد بحث و بررسی قرار خواهند گرفت.

لازم به ذکر است این کارگاه علمی، سه شنبه  ۲۲ دی ماه ۹۴ از ساعت ۸:۱۵ تا ۱۶:۳۰ در سالن جلسات ساختمان اداری در محل مسجد مقدس جمکران برگزار خواهد شد.