چاپ دوم کتاب “نفس و روح، در فلسفه اسلامی و آیات و روایات”

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کتاب “نفس و روح، در فلسفه اسلامی و آیات و روایات” اثر حجت الاسلام و المسلمین حسن معلمی عضو هیات علمی گروه فلسفه پژوهشکده حکمت و دین‌پژوهی پژوهشگاه به چاپ دوم خود رسید.

بررسی نفس و روح در فلسفه و آیات و روایات کاری است که به صورت یک‌ جا و منسجم صورت نگرفته است در صورتی که لازم و ضروری است؛ زیرا در پرتو آیات و روایات نقاط قوت و ضعف کار فلسفی در باب نفس روشن و تکمیل می‌گردد و با استفاده از نگاه عقلی به نفس و روح، تفسیر آیات و روایات دقیق ‌تر و عمیق‌ تر صورت می‌‌گیرد. در این کتاب روش بحث ترکیبی است از روش نقلی در باب روایات و عقلی در باب مطالب فلسفی و از تحلیلی عقلی در جمع‌ بندی مطالب استفاده شده و روش جمع‌‌آوری اطلاعات نیز کتابخانه‌‌ای است.

چاپ دوم کتاب “نفس و روح در فلسفه اسلامی و آیات و روایات”شامل چهار فصل به شرح زیر است:

فصل اول:حقیقت نفس در فلسفه اسلامی و آیات و روایات

فصل دوم:تجرد، حرکت و تکامل و اقسام و قوا و درجات نفس در فلسفه و آیات و روایات

فصل سوم:حدوث نفس در فلسفه و آیات و روایات

فصل چهارم:نفس و معاد در فلسفه و آیات و روایات

چاپ دوم کتاب “نفس و روح در فلسفه اسلامی و آیات و روایات” اثر حجت الاسلام و المسلمین حسن معلمی،با قیمت ۳۸،۰۰۰ تومان توسط سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامیعرضه گردیده است.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات تکمیلی و تهیه کتاب میتوانند به وبگاه سازمان انتشاراتپژوهشگاه مراجعه نمایند.