پیش اجلاسیه کرسی علوم نقلی با موضوع “اصول فقه، ساختار جدید با توسعه گستره”

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کرسی علوم نقلی با عنوان”اصول فقه، ساختار جدید با توسعه گستره” به همت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با همکاری هیات حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره،در تالار معرفت پژوهشگاه در شهر مقدس قم برگزار می‌شود.

در این پیش اجلاسیه کرسی آیت‌الله ابوالقاسم علیدوست به عنوان ارایه دهنده، آیات و حجج اسلام محمدجواد فاضل لنکرانی، دکتر محسن فقیهی، دکتر محمد قائینی و دکتر محمود حکمت‌نیا به عنوان داور و حجج اسلام دکتر هاشم نیازی، دکتر احمد قدسی، دکتر علی اکبریان و دکتر فاکر میبدی به عنوان ناقد حضور خواهند داشت. دبیری علمی این جلسه نیز بر عهده مدیر گروه فقه و حقوق اسلامی پژوهشگاه حجت الاسلام والمسلمین دکتر غلامرضا پیوندی می‌باشد.

اجلاسیه علمی”اصول فقه، ساختار جدید با توسعه گستره”، روز یکشنبه مورخ ۲۲ اسفندماه جاری از ساعت ۱۹:۰۰ تا ۲۱:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در تالار معرفت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار خواهد شد.