همایش ملی سیاست‌های کلی نظام اداری با رویکرد اسلامی برگزار می‌شود

همایش ملی «سیاست‌های کلی نظام اداری با رویکرد اسلامی»توسط گروه مدیریت اسلامی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و با همکاری علمی ۲۴ دستگاه علمی- پژوهشی داخلی  در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۰ برگزار می گردد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، هدف از برگزاری این همایش مساعدت به دستگاه های اجرایی در راستای تحقق سیاست های نظام اداری، ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری است.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی پیروز مدیر و عضو هیات علمی گروه مدیریت پژوهشگاه و دبیر علمی همایش ضمن اعلام این خبر گفت: محورهای این همایش ملی عبارتند از : تبیین سیاست های کلی؛ تبیین مبانی سیاست ها؛ ارائه راهکارها و مدل های عملیاتی جهت تحقق آن؛ موانع اجرایی؛ و شاخص های ارزیابی سیاست ها.
مدیر گروه مدیریت اسلامی پژوهشگاه افزود: برای این  منظور با مراکز علمی و پژوهشی در سطح کشور رایزنی و مکاتباتی صورت گرفته است و ۲۴ مرکز برای همکاری در همایش اعلام آمادگی کرده و نمایندگان خود را نیز معرفی نموده اند. در حال حاضر کمیته  علمی همایش، متشکل از نمایندگان برخی مراکز همکار، بررسی  اولیه چکیده ها و تعیین ارزیاب برای  مقالات را آغاز کرده است. مقالات پس از ارزیابی توسط ارزیابان در کمیته علمی نیز بررسی و تایید خواهد شد.
دبیر علمی همایش سیاست های کلی نظام اداری ادامه داد: مقام معظم رهبری در اردیبهشت ماه سال جاری، طی نامه ای خطاب به  رؤسای قوای سه گانه، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، با ابلاغ سیاست‌های کلی نظام اداری، از آنان خواستند تا زمان‌بندی مشخصی برای عملیاتی کردن سیاست ها  و نیز گزارشی از پیشرفت آن در فواصل زمانی معین ارائه نمایند. این سیاست ها با مشورت مجمع تشخصص مصلحت نظام تدوین شده است.
آقای پیروز ضمن معرفی همکاران برگزاری این همایش گفت: در این همایش مجمع تشخیص مصلحت نظام؛ مرکز پژوهش های مجلس؛ دانشگاه تهران؛ دانشگاه تربیت مدرس؛ معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی ریاست جمهوری؛ دانشگاه شهید بهشتی؛ دانشگاه  آزاد اسلامی؛ دانشگاه پیام نور؛ شورای فرهنگی اجتماعی زنان؛ دانشگاه امام صادق(ع)؛ دانشگاه شاهد؛ دانشگاه علامه طباطبائی؛ دانشگاه شیراز؛ دانشگاه پردیس؛ دانشگاه قم؛ دانشگاه عالی دفاع ملی؛ موسسه امام خمینی(ره)؛ پژوهشگاه بین المللی جامعه المصطفی؛ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه؛ بنیاد فقهی مدیریت اسلامی؛ بنیاد بین المللی نهج البلاغه؛ دانشگاه فردوسی؛ دانشگاه اصفهان و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به عنوان همکار حضور خواهند داشت.
لازم به ذکر است است این همایش طی فراخوان مقاله ای از اساتید و پژوهشگران مراکز علمی و تحقیقاتی کل کشور جهت ارائه مقاله در راستای محورها و موضوعات همایش دعوت به همکاری نموده است.
مهلت ارسال چکیده مقالات به این همایش ۳۰ دیماه ۸۹ است و همچنین اصل مقالات می بایست تا ۳۰ بهمن ماه ۸۹ به دبیرخانه ستاد همایش به آدرس: قم، بلوار ۱۵ خرداد(شاه سید علی)، کوی شهید میثمی(کوچه دهم)، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی ارسال شده و یا از طریق دو صندوق الکترونیکی
Hamayesh@iict.ac.ir و Nezamedari@yahoo.com ارسال گردد.
دو شماره تماس ۷۷۸۰۱۱۱-۰۲۵۱ به صورت مستقیم  و ۱۵ – ۷۷۷۵۱۱۳ – ۰۲۵۱ داخلی ۳۱۸ و دورنگار ۷۷۸۰۱۲۸ – ۰۲۵۱جهت پاسخگویی و اطلاع رسانی به متقاضیان فعال است.  همچنین پایگاه اطلاع رسانی
www.iict.ac.ir  جهت کسب اطلاع بیشتر و نحوه ارسال مقالات بر روی شبکه جهانی اینترنت فعال می باشد.