همایش زعیم ذوفنون برگزار می‌شود

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی همایش “زعیم ذوفنون”به همت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی و دیگر دستگاه‌های علمی و فرهنگی کشور روز دوشنبه مورخ ۲۴ مهرماه جاری برگزار خواهد شد.

این همایش با حضور شخصیت‌هایی چون دکتر علی اکبر ولایتی، استاد دکتر غلامعلی حداد عادل، آیت‌الله رشاد، استاد دکتر فرهاد رهبر، استاد دکتر علی اکبر احمدیان و حجت ‌الاسلام و المسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه برگزار می‌شود.

همچنین در این مراسم از کتاب “منظومه فکری آیت‌الله العظمی خامنه‌ای”تألیف حجت ‌الاسلام و المسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه رونمایی خواهد شد.

همایش “زعیم ذوفنون”همراه با آیین رونمایی از کتاب “منظومه فکری آیت‌الله العظمی خامنه‌ای” روز دوشنبه ۲۴ مهرماه از ساعت ۱۵:۰۰ الی ۱۸:۰۰ در سالن همایش کتابخانه و مرکز اسناد دانشگاه آزاد واقع در بزرگراه شهید ستاری، میدان دانشگاه، سازمان مرکزی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی برگزار خواهد شد.