همایش جهان انسانی، حکمت اسلامی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کانون اندیشه جوان با همکاری کارگروه فلسفه اسلامی «موسسه اشراق» همایش “جهان انسانی، حکمت اسلامی” را برگزار می کند.در این همایش که دوشنبه و سه شنبه ۱۳ و ۱۴ بهمن از ساعت ۱۴ الی ۱۷ در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران با حضور استادان نخبه حوزه و دانشگاه، برگزار می شود، رابطه علوم انسانی و تراث حکمی- فلسفی اسلامی مورد مداقه قرار می گیرد.همایش، روز دوشنبه ۱۳ بهمن ساعت ۱۴ با سخنرانی دکتر طالب زاده دبیر کارگروه تحول در علوم انسانی و رئیس گروه فلسفه دانشگاه تهران با موضوع چیستی علوم انسانی آغاز می شود. دیگر سخنران روز نخست، حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه، رئیس انجمن حکمت و فلسفه با موضوع کمال انسان و انسان کامل سخنرانی خواهد کرد و آخرین سخنران برنامه دکتر جوادی رئیس گروه فلسفه اخلاق دانشگاه قم است که با موضوع نسبت ارزش و دانش به سخنرانی می پردازد. در پایان روز نخست همایش، دکتر یقینی مدیرعامل کانون اندیشه جوان به معرفی دوره آموزشی خواهد پرداخت.همایش در روز سه شنبه ۱۴ بهمن با سخنرانی دکتر ابراهیم دادجو، پژوهشگر فلسفه و عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با موضوع مکتب سازی اسلامی (مطالعه موردی متافیزیک) آغاز خواهد شد. در ادامه آیت الله رشاد، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، با موضوع دین و حقیقت سخنانی را ایراد خواهند کرد و در نهایت حجت الاسلام و المسلمین قائمی نیا، پژوهشگر و عضو هیأت پژوهشگاه، سخنرانی خود را با موضوع تمایز علوم انسانی و علوم طبیعی، ارائه خواهد داد.لازم به یادآوری است که این برنامه در دو روز و از ساعت ۱۴ تا ۱۷ در تالار کمال دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.