نشست نقد و بررسی کتاب سیری در تفکر کلامی معاصر

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، گروه کلام پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی نشست نقد و بررسی کتاب سیری در تفکر کلامی معاصر را که به همت حجت الاسلام و المسلمین محمد صفر جبرئیلی نوشته شده است، با سخنرانی صاحبنظران این حوزه در تالار معرفت پژوهشگاه در شهر قم برگزار می کند.در این نشست علمی حجت الاسلام و المسلمین محمد صفر جبرئیلی ایراد سخنرانی خواهد داشت. نقادی این نشست نیز بر عهده حجج اسلام و المسلمین علیرضا قائمی نیا و عزالدین رضا نژاد خواهد بود خواهد بود. حجت الاسلام و المسلمین قاسم ترخان مدیر گروه کلام پژوهشگاه نیز دبیری علمی این نشست را بر عهده دارد.لازم به ذکر است این نشست علمی صبح روز چهارشنبه اول بهمن ماه ۹۳ از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۲ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش پژوهان در تالار معرفت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به آدرس: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار خواهد شد.حضور علاقمندان در این نشست بلامانع است.