نشست علمی گزارشی از احادیث عرفانی برگزار می‌شود

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نشست علمی گزارشی از احادیث عرفانی توسط گروه عرفان پژوهشکده حکمت و دین پژوهی پژوهشگاه با حضور اساتید و صاحبنظران این حوزه در قم برگزار می‌شود.

در این نشست علمی حجت الاسلام و المسلمین استاد علی صدرایی خویی به عنوان ارایه دهنده و حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدجواد رودگر به عنوان ناقد حضور خواهند داشت.

دبیری علمی این نشست نیز بر عهده حجت الاسلام دکتر بهرام دلیر مدیر گروه عرفان پژوهشگاه است.

نشست علمی گزارشی از احادیث عرفانی بعد از ظهر روز سه‌شنبه مورخ ۲۱ شهریورماه جاری از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۵:۳۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار خواهد شد.