نشست علمی “وحی و سکولاریسم (نقد دیدگاه رویاانگاری وحی)” برگزار می‌شود

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نشست علمی “وحی و سکولاریسم (نقد دیدگاه رویاانگاری وحی)، از سلسله نشست‌های قطب علمی فلسفه دین پژوهشگاه است که با همکاری جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران، صبح دوشنبه ۱۷ آبان‌ماه ۹۵ ، در تالار شهید مدنی دانشکده الهیات دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

در این نشست علمی حجج اسلام و المسلمین آقایان دکتر عبدالحسین خسروپناه،، دکترابوالفضل ساجدی، دکترعلیرضا قائمی‌نیا به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

این نشست روز دوشنبه ۱۷ آبان‌ماه سال جاری از ساعت ۱۰:۰۰ تا ۱۲:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در تالار شهید مدنی دانشکده الهیات دانشگاه تهران به نشانی: تهران، خیابان دکتر مفتح، دانشکده الهیات دانشگاه تهران، ساختمان شماره ۳ ، تالار شهید مدنی برگزار می‌گردد.

حضور کلیه علاقمندان در این نشست بلامانع است.