نشست علمی مبانی قرآن شناختی علوم انسانی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، از سلسله نشست های علمی گروه مطالعات قرآن و حدیث پژوهشکده حکمت و دین پژوهی پژوهشگاه، نشست مبانی قرآن شناختی علوم انسانی با سخنرانی و نقد صاحبنظران این حوزه در سالن فرهنگ پژوهشگاه در شهر مقدس قم برگزار خواهد شد.

در این نشست علمی حجت الاسلام و المسلمین محمد علی اسدی نسب به عنوان ارائه دهنده و حجج اسلام و المسلمین سید حسین میرمعزی و سعید داوودی به عنوان ناقد حضور خواهند داشت. دبیری علمی این نشست نیز بر عهده حجت الاسلام دکتر غلامرضا بهروزی لک خواهد بود.

لازم به ذکر است این نشست صبح دو شنبه ۵ مهرماه ۹۵  از ساعت ۱۰ تا ۱۲ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به آدرس: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار خواهد شد.

حضور علاقمندان در این نشست بلامانع است.