نشست علمی درآمدی بر فلسفه عرفان برگزار می‌شود

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، دومین پیش نشست تخصصی همایش ملی فلسفه عرفان با موضوع “درآمدی بر فلسفه عرفان” روز دوشنبه مورخ ۲۲ آبان ماه جاری با همکاری مدرسه عالی امام خمینی(ره) وابسته به جامعه المصطفی العالمیه در قم برگزار می‌شود.
در این نشست تخصصی حجج اسلام و المسلمین دکتر محمد مهدی گرجیان و دکتر ابوالفضل کیاشمشکی به عنوان سخنران حضور خواهند داشت.
دبیری علمی این نشست نیز بر عهده حجت الاسلام دکتر علی فضلی خواهد بود.

همایش ملی فلسفه عرفان دوم آذر ماه سال جاری با حضور صاحبنظران این حوزه در شهر مقدس قم برگزار می‌شود.
نشست تخصصی فلسفه عرفان روز دوشنبه مورخ ۲۲ آبان ماه جاری از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در تالار عارف الحسینی مدرسه عالی امام خمینی(ره) قم به نشانی: میدان جهاد، ابتدای بلوار ۱۵ خرداد برگزار خواهد شد.