نشست تخصصی نگاهی عقلانی به آیات خلود

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نشست تخصصی با عنوان نگاهی عقلانی به آیات خلود، توسط گروه مطالعات قرآن و حدیث پژوهشکده حکمت و دین پژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، با مشارکت مرکز تخصصی تفسیر سه شنبه شب ۵ اسفندماه، در مرکز تخصصی تفسیر قم برگزار می شود.

در این نشست علمی حجت الاسلام و المسلمین محمد علی اسدی نسب عضو هیات علمی گروه مطالعات قرآن و حدیث پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی ارائه بحث خواهد داشت. نقادی این موضوع نیز بر عهده حجج اسلام و المسلمین حمیدرضا شاکرین و احمد قدسی است. دبیر علمی این نشست نیز حجت الاسلام و المسلمین سعید داوودی می باشد.

لازم به ذکر است این نشست تخصصی سه شنبه شب ۵ اسفندماه ۹۳ از ساعت ۱۹ تا ۲۱ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش پژوهان در سالن جلسات مرکز تخصصی تفسیر، واقع در قم، میدان معلم، مدرسه امام موسی کاظم(ع) برگزار خواهد شد.

حضور علاقمندان در این نشست بلامانع است.