مناظره با موضوع” هرمونوتیک قرآن”

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران در نظر دارد تا مناظره ای با موضوع ” هرمونوتیک قرآن”(نخستین گام ها در تفسیر قرآن) را روز دوشنبه مورخ ۲۶ بهمن ماه سال جاری و با حضور جمعی از اساتید حوزه و دانشگاه در ساختمان شماره یک این دانشکده برگزار کند.

لازم به ذکر است این مناظره که با موضوع هرمونوتیک قرآن “نخستین گام های تفسیر قرآن”است بین آقایان حجت الاسلام و المسلمین دکتر علیرضا قائمی نیا عضو هیأت علمی گروه معرفت شناسی پژوهشکده حکمت و دین پژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و دکتر محمد مجتهد شبستری برگزار می شود.

گفتنی است مناظره هرمونوتیک قرآن”نخستین گام های تفسیر قرآن” روز دوشنبه مورخ ۲۶ بهمن ماه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در ساختمان شماره یک دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران به نشانی تهران، تقاطع خیابان شهید مفتح و خیابان مطهری، دانشکده الهیات و معارف اسلامی، تالار شهید مفتح برگزار می شود.