شماره ۲۱ ماهنامه حاشیه منتشر شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، شماره بیست و یکم ماهنامه محبوب حاشیه ویژه طلاب جوان با صاحب امتیازی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و سردبیری حجت الاسلام و المسلمین علی اصغر سهرابی، به همراه آثاری از سید محمدرضا حسینی جلالی، جواد مروی، محمد حسن زمانی، ناصر رفیعی، محمد جواد نظافت، محمد باقر پورامینی، احمد رهدار، سید محمد ذوالفقاری، حامد عبداللهی و مهدی کرد فیروزجائی به زیرور چاپ آراسته شده است.

گفتنی است این شماره به گفتگوی ویژه و دیداری با آیت الله سید محمدرضا حسینی جلالی، استاد و محقق برجسته علوم حدیث تعلق یافته است. همچنین مقاله ای تحت عنوان ” مبلغ باید مخاطب شناس باشد” از ناصر رفیعی و پرونده ماه تحت عنوان” طلبه جهانی اندیش” از دیگر موارد منتشر شده در این شماره از حاشیه هستند.

لازم به ذکر است در این شماره از حاشیه ضمیمه ویژه کتاب و فرهنگ کتابخوانی طلاب، با نام ذریعه و با موضوعات زیر وجود دارد:

۱)      نگاهی به مجموعه در آستانه انتشار (مهارت های طلبگی)

۲)      گفتگو با مهدی کرد فیروزجائی، طلبه رمان نویس

۳)      گذری بر نشر الکترونیک و نرم افزارهای کتاب خوان

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا اشتراک این مجله می توانند به پایگاه رسمی حاشیه به نشانیHashye.net مراجعه کرده و یا با شماره تماس ۰۲۵۳۷۶۰۲۹۹۱ تماس حاصل نمایند.