رونمایی از مجموعه ده جلدی پیش گامان دانش و فضیلت” نگاره هایی درباره نخبگان دینی”

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، مراسم رونمایی از مجموعه ده جلدی پیش گامان دانش و فضیلت که نگاره هایی درباره نخبگان دینی است روز سه شنبه مورخ ۳/ ۹/ ۹۴ ساعت ۹ صبح با حضور جمعی از نخبگان و دانشجویان، در محل کانون اندیشه جوان پژوهشگاه برگزار خواهد شد.

بنا بر این گزارش در این مراسم، حجت الاسلام والمسلمین علی اصغر سهرابی(معاونت پژوهش حوزه علمیه استان تهران) با موضوع حوزه و رسالت الگو سازی برای مخاطب جوان و آقای دکتر حسین خزایی با موضوع تصویر سازی نخبگان دینی گذشته، حال و آینده ایراد سخنرانی می کنند.

گفتنی است این مراسم روز سه شنبه مورخ ۳/۹/۹۴ ساعت ۹ صبح، در محل کانون اندیشه جوان به نشانی خیابان انقلاب، خیابان وصال شیرازی، روبروی سازمان انتقال خون، کوچه فرهنگی، پلاک ۱۹ برگزار می شود.

حضورتمامی علاقمندان در این مراسم بلامانع است.