دومین همایش قرآن و معرفت‌شناسی

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، دومین همایش “قرآن و معرفت‌شناسی” به همت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و با همکاری دانشگاه علامه طباطبایی(ره) همراه با پیام تصویری آیت الله جوادی آملی روز دوشنبه مورخ ۲۵ بهمن‌ماه جاری از ساعت ۸:۰۰ تا ۱۲:۰۰ در دانشگاه علامه طباطبایی(ره) برگزار می‌شود.

در این همایش که با حضور و سخنرانی حضرات آیات علی اکبر رشاد و محمود محمدی گلپایگانی و آقای دکتر حسین سلیمی همراه است، ارایه مقالات علمی توسط اساتید حوزه و دانشگاه صورت خواهد گرفت.

همچنین میزگرد علمی با حضور دکتر عبدالله نصری و حجت الاسلام و المسلمین علیرضا قایمی‌نیا برگزار خواهد شد.

دومین همایش “قرآن و معرفت‌شناسی” روز دوشنبه مورخ ۲۵ بهمن‌ماه جاری راس ساعت ۸:۰۰ صبح در محل دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبایی(ره) به نشانی: تهران، پل مدیریت، خیابان علامه طباطبایی(ره) برگزار خواهد شد.