دوره مجازی مسئله شناسی فعالان عرصه فرهنگ و رسانه

کارگاه مهارت‌افزایی مسئله شناسی / دوره مجازی مسئله شناسی فعالان عرصه فرهنگ و رسانه/ «دعوت» به مسئله شناسی
به گزارش …، انجمن علمی فرهنگ و ارتباطات، یازدهمین مدرسه علوم انسانی «دعوت» را برگزار می‌کند.
در این کارگاه مهارتی آقای دکتر مسعود معینی پور عضو هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم و مدیر شبکه چهار رسانه ملی، به ارائه مطلب خواهد پرداخت .
کارگاه مهارت‌افزایی مسئله شناسی با عنوان «مسئله بحران و بحران مسئله در جمهوری اسلامی» به همراه ارائه نظام فکری مسائل آن با ارائه آقای دکتر معینی پور روز چهار شنبه مورخ ۲۶ شهریور ماه از ساعت ۲۱ به مدت ۱۲۰ دقیقه در دانشگاه امام صادق (ع) برگزار می شود.
همچنین امکان شرکت در این نشست علمی و دوره مجازی مسأله شناسی برای فعالان عرصه فرهنگ و رسانه و افراد خارج از پژوهشگاه به صورت حضوری و یا به صورت مجازی (آنلاین) از هر نقطه کشور در صفحه مدرسه علوم انسانی «دعوت» به نشانی ذیل فراهم است:
@dawat_isu