جلسات ۳۶۲ تا ۳۸۳ شورای علمی دانشنامه قرآن شناسی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، دبیرخانه شورای علمی دانشنامه قرآن شناسی پژوهشکده دانشنامه نگاری این پژوهشگاه، پنجم تا دهم مرداد ماه سال جاری، ۲۲ جلسه علمی خود را با حضور آیات و حجج اسلام و المسلمین و آقایان:رشاد ،غروی، قدسی، بهجت پور، سلیمانی، داودی، زراعتیان، مقیمی حاجی و ابوالحسنی، به عنوان اعضای شورا و آقای علی ربانی به عنوان متصدی اجرایی دفتر دبیرخانه، در جوار بارگاه ملکوتی ثامن الحجج (ع) در شهر مقدس مشهد برگزار کرد.

در این دوره پنج روزه، جلسات علمی دانشنامه قرآن شناسی که از عصر روز سه شنبه مورخ ۵ مرداد ماه سال جاری آغاز شد، مقالات متعددی مورد بررسی و به ترتیب زیر تصویب شد.

۱.       مقاله ابولهب و همسرش- گروه تاریخ اسلام

۲.       مقاله صلب –گروه حقوق جزا

۳.       مقاله تفسیر تابعین –گروه قرآن ‌شناخت

۴.       مقاله تفسیر در عهد تدوین – گروه قرآن ‌شناخت

۵.       مقاله تفسیر در دوران معاصر – گروه قرآن ‌شناخت

۶.       مقاله تفسیر اهل بیت – گروه قرآن‌ شناخت

۷.       مقاله جری و تطبیق – گروه قرآن ‌شناخت

۸.       مقاله آیه تطهیر –گروه قرآن و اهل بیت

لازم به یادآوری است مجموع صفحات مقالات فوق، ۲۳۱ صفحه ۳۰۰ کلمه ای بوده که به صورت میانگین حجم یازده مقاله بررسی شده است.

گفتنی است دانشنامه قرآن شناسی برای ارتقاء نظارت و بررسی علمی مقالات گروه های مختلف، رشد کمی و یکسان سازی آنها، جلسات خود را به صورت متمرکز، طی چند روز برگزار می کند که در بیشتر موارد آن در هر روز پنج جلسه با حضور اساتید و فرهیختگان قرآن پژوه و حوزه های تخصصی دانشنامه نگاری برگزار می شود.