«تفسیر تنزیلی» عبدالکریم بجت پور شایسته تقدیر و «عناوین ثانوی» اثر در خور تحسین جشنواره شانزدهم

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، دبیر شانزدهمین کتاب سال حوزه با اشاره به رقابت میان ۸۵۵ اثر در قالب ۱۰۰۰ مجلد گفت: این آثار شامل ۷۸۰ عنوان کتاب و ۷۵ پایان نامه سطح چهار بود که در نهایت از سوی هیأت داوران ۷ اثر برگزیده و ۱۲ اثر شایسته تقدیر و ۱۷ اثر مورد تحسین شناخته شد.حجت الاسلام مهدی حقی افزود: تمامی آثار در ۱۶ گروه علمی دسته‌بندی و مورد ارزیابی قرار گرفت که در این بررسی‌ها اگر چه آثار در علوم انسانی تنها ۸ درصد از آثار رسیده را به خود اختصاص می داد، اما بالاترین امتیازها را از آن خود کرد.وی افزود: این آثار در زمینه های اخلاق و عرفان، ادبیات و هنر، اقتصاد و مدیریت، تاریخ و سیره، ترجمه، تصحیح و تحقیق، تفسیر علوم قرآنی، تکنولوژی آموزشی، حدیث و درایه و رجال، حقوق و علوم سیاسی به دبیر خانه ارسال شده است.حقی گفت: همچنین آثار رسیده به جشنواره توسط ۲۵۰ نفر از کارشناسان حوزه و دانشگاه در رشته های علمی مختلف مورد ارزیابی قرار گرفت.در این جشنواره ۲۵ اثر از پژوهشگاه برای ارزیابی ارسال شده بود که در نهایت کتاب ارزشمند تفسیر تنزیلی قرآن کریم از حجت الاسلام عبدالکریم بهجت پور به عنوان اثر شایسته تقدیر و کتاب عناوین ثانوی و حقوق خانواده اثر حجت الاسلام فرج الله هدایت نیا نیز به عنوان اثر تحسین شده انتخاب شدند.همچنین در این همایش که با حضور اساتید برجسته حوزه برگزار شد، سند نیازسنجی پژوهشی دانش های حوزوی رونمایی شد.